Διαμονή 2019-09-30T11:59:22+00:00

Διαμονή στον Πάνορμο

Μένοντας πιστοί στην παράδοση και την κουλτούρα του νησιού των Ανέμων αλλά και στη δική μας σταθερή δέσμευση να παρέχουμε το καλύτερο στους φιλοξενούμενους μας, η ατμόσφαιρα του ξενοδοχείου Panormos Village θα σας γοητεύσει από την πρώτη κιόλας στιγμή.

Το μοντέρνο, μίνιμαλ ύφος σμίγει υπέροχα με το παραδοσιακό στυλ της Μυκόνου κάνοντας τα δωμάτια του Panormos Village ιδανικά για όσους αναζητούν την πολυτέλεια μέσα από την απλότητα.

Κάθε ένα από τα διαμερίσματα και τα στούντιο έχει το δικό του μοναδικό χαρακτήρα τόσο σε διαρρύθμιση όσο και διακόσμηση, με κοινό παρονομαστή το καλό γούστο και τις άριστες παροχές που αμέσως θα σας κάνουν να αισθανθείτε ικανοποίηση .

Και ενώ όλοι οι χώροι του Panormos Village αποτελούν κι ένα μικρό διαφορετικό κομψοτέχνημα υψηλής αισθητικής, σε όλους ανεξαιρέτως κυριαρχεί η ζεστή αίσθηση της φινέτσας, της αρμονίας και της ελληνικής φιλοξενία.

Τόσο οι καλαίσθητοι χώροι μας όσο και το άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό μας υπόσχονται μια ολοκληρωμένη εμπειρία διαμονής όπου η άνεση και η χαλάρωση έχουν τον πρωταγωνιστικό ρόλο.

Εσείς απλά επιλέξτε τον τύπο δωματίου που σας ταιριάζει…