Ξενοδοχείο Panormos Village

Ξενοδοχείο Panormos Village 2019-09-30T11:59:24+00:00

Ξενοδοχείο Panormos Village

Σε ένα από τα ομορφότερα σημεία της Μυκόνου, στον κόλπο του Πανόρμου, δημιουργήσαμε το Panormos Village, ένα ιδιαίτερο ξενοδοχείο με αιγαιοπελαγίτικο χαρακτήρα και όλες τις υψηλού επιπέδου παροχές ενός πολυτελούς μικρού resort.
Ένας ναός ηρεμίας, χαλάρωσης και ευεξίας ακριβώς πάνω στη θάλασσα και με την πιο μαγευτική θέα στον κόλπο του Πανόρμου στη βόρεια πλευρά του νησιού, εκεί που το νησί αλλάζει όψη και η κοσμοπολίτικη μορφή του αρχίζει να φθίνει καθώς επανέρχεται στην μορφή ενός απλού κυκλαδίτικου νησιού με τα χαρακτηριστικά χρώματα του πελάγους, τους ήχους και τις θαλασσινές μυρωδιές του.

Τα παραδοσιακό άσπρο μυκονιάτικο χρώμα σε συνδυασμό με την πετρόχτιστη κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική καθώς και η πλούσια βλάστηση με λογιών λουλούδια, ανάμεσα τους τριαντάφυλλα, φοίνικες, αλόη, κλήματα, δημιουργούν μια μικρή όαση στο ιδιαίτερο αυτό μέρος της Μυκόνου.

Το άθικτο τοπίο και η θαυμάσια θέα προς τον κόλπο του Πανόρμου συνεπαίρνει όποιον τα αντικρίζει πόσο μάλλον τους επισκέπτες του ξενοδοχείου μας που έχουν το προνόμιο να απολαμβάνουν αυτό το μαγικό θέαμα της φύσης από τις ιδιωτικές βεράντες τους κάθε μέρα με το πρώτο φως του ήλιου.