Ξενοδοχείο Panormos Village

Το ξενοδοχείο 2019-10-29T11:47:29+00:00

Ξενοδοχείο Panormos Village

Σε ένα από τα ομορφότερα σημεία της Μυκόνου, στον κόλπο του Πανόρμου, δημιουργήσαμε το Panormos Village, ένα ιδιαίτερο ξενοδοχείο με αιγαιοπελαγίτικο χαρακτήρα και όλες τις υψηλού επιπέδου παροχές ενός πολυτελούς μικρού resort.

Στο panormos Village οι προσδοκίες σας για μια αξέχαστη φιλοξενία θα γίνουν πραγματικότητα!

Η ξεκούραση , η διασκέδαση , η επαφή με την θάλασσα οι γεύσεις που θα σας προσφέρει η μοναδική Μεσογειακή κ Κυκλαδίτικη κουζίνα μας θα σας γεμίσουν αναμνήσεις που σύντομα θα θέλετε να μοιραστείτε με τους φίλους σας αλλά και να έρθετε μαζί τους να τις ζήσετε ξανά !

Τα παραδοσιακό άσπρο μυκονιάτικο χρώμα σε συνδυασμό με την πετρόχτιστη κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική καθώς και η πλούσια βλάστηση με λογιών λουλούδια, ανάμεσα τους τριαντάφυλλα, φοίνικες, αλόη, κλήματα, δημιουργούν μια μικρή όαση στο ιδιαίτερο αυτό μέρος της Μυκόνου.

Το άθικτο τοπίο και η θαυμάσια θέα προς τον κόλπο του Πανόρμου συνεπαίρνει όποιον τα αντικρίζει πόσο μάλλον τους επισκέπτες του ξενοδοχείου μας που έχουν το προνόμιο να απολαμβάνουν αυτό το μαγικό θέαμα της φύσης από τις ιδιωτικές βεράντες τους κάθε μέρα με το πρώτο φως του ήλιου.